Blog > Komentarze do wpisu
Gorące raczki

Idzie rak, nieborak, jak uszczypnie... to go zjemy;)

Gorące raczki to szybka i pyszna przekąska idealna na kolację dla małego zucha:)

Składniki:
3 parówki
6 paseczków ciasta francuskiego (około 1cm/3 cm)
ketchup
sałata

Parówki dzielimy na pół i nacinamy z obu stron, ale nie do końca, aby się raczki nie rozpadły. Każdą parówkę owijamy na środku paseczkiem ciasta francuskiego i zapiekamy około 10 min w temp. 200 stopni, aż ciasto będzie miało złoty kolor:) Podajemy z ketchupem i sałatą. Smacznego:)

Serdecznie zapraszamy na naszą nową stronę Dziecijedza.com
sobota, 19 listopada 2011, gukinga

Polecane wpisy

Komentarze
agawa1984
2011/11/19 21:10:27
Wyróżniłam twój blog. A raczki wyglądają super!
-
2011/11/20 18:37:13
bardzo dziękuję:)
-
ugotujmy
2011/11/20 20:13:49
też bym go zjadła!